divendres, 10 de desembre del 2010

JUNTA DEL DIA 25/11/2010

Reunió Junta de Fondistes la Llagosta
Data: 25-11-2010
- Promoció: S'ha de pagar 150€ a la Federació. Hem d'estar federats per a l'organització de la cursa. Tenim dret a anar a les assamblees que convoquen amb dret a veu però no a vot.
- Es decideix que la cursa de la Llagosta serà el dia 17 d'abril de 2011. En la següent reunió de junta començarem a treballar el tema de l'organització de la cursa.
Abans del dia 15 de desembre s'ha de comunicar la data de la cursa a Champion Chips, perquè l'enclogui al calendari oficial.
- La junta decideix que farem una sol·licitud a l'Ajuntament demanant la cesió d'un espai municipal com a seu social del club. Es demanarà també una reunió amb el regidor d'Esports.
- Es tracta el tema de formació, amb dos punts importants:
    . Xerrades
    . Entrenament
El responsable de formació de la junta ha contactat amb una entrenadora que assessorarà als socis i sòcies del club interessats/des en fer un entrenament planificat. Els divendres entrenarà amb el grup i pactarem un dia per fer consultes a través del correu electrònic. Farà un seguiment de l'entrenament atenent la cursa objectiu i assessorarà en temes diversos, com la nutrició,...
Com a presentació ens proposem fer una xerrada oberta al grup d'iniciació i altres persones,  per tactar temes d'interès per als/a les fondistes. 
A la xerrada es pot convidar a l'alcalde i/o regidor per fer la presentació de l'acte.
Per a l'entrenament de divendres s'ha de sol·licitar al Turó un espai per fer els estiraments finals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada