divendres, 17 de desembre del 2010

Junta 16/12/2010

Junta 16/12/2010

Es convoca aquesta Junta en dia diferent a l’habitual degut a la proximitat de les festes de Nadal i a la urgència d’alguns temes a tractar.

Els temes tractats són els següents:

-          Es fa saber que ja s’ha comunicat la data de la nostra cursa  ( el 17 d’abril de 2011) a la FCA, championschip  i avui mateix es farà a l’Ajuntament de la Llagosta.
-          Es comenta la organització de la trobada del proper dissabte 18/12. El tema principal a tractar és la presentació del projecte d’entrenadora i la sortida social a la cursa d’Empuries per al dia 1 de maig. Finalment, s’oferirà un pica-pica als socis i acompanyants.
-          Es comenta la necessitat de començar lo abans possible els contactes amb les possibles empreses col·laboradores per a la cursa i les persones que podrien fer el contacte.
-          S’acorda la preparació urgent de les cartes de sol·licitud de col·laboració per a la nostra cursa .
-          Es comenta la necessitat de fer reunions del grup de treball i junta cada 15 dies a partir del 20 de gener (1a reunió) tenint com a tema principal la organització de la cursa.
-          S’explica l’estat  dels contactes amb l’albergue d’Empuries i possibles activitats per a la sortida de cap de setmana (sortida social) que serà el cap de setmana de l’1 de maig. S’explica lo interessant d’aquesta elecció degut al lloc que té un interés cultural, paisatgistic...  a més que hi ha curses per a tots els nivells 5 i 10 km, 172 matató i marató.
-          Es comenten aspectes diversos sobre la secció de duatló/triatló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada